Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας

παραδοσιακάΗ εταιρεία μας έχει ως έδρα την Αθήνα, απαρτίζεται από μέλη με έμπνευση, στυλ και δημιουργικότητα που έχουν σαν όραμα την αναζήτηση οικολογικών και βιολογικών προϊόντων.

Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάδειξη και προώθηση ειδών διατροφής και περιποίησης ανώτερης ποιότητας σε ειδικές συσκευασίες με ιδιαίτερο σχεδιασμό και στυλ.

Όλα τα προϊόντα μας προέρχονται από παραδοσιακή χρήση χιλιάδων ετών με πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον άνθρωπο. Τα προϊόντα διαχωρίζονται σε τρόφιμα, ποτά και είδη περιποίησης.

Η διάθεση των προϊόντων γίνεται σε επιλεγμένα καταστήματα στην ελληνική αγορά και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και συνεχώς το δίκτυο επεκτείνεται.

Φιλοσοφία

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής απομακρύνει τον άνθρωπο από τη φύση και δεν του επιτρέπει να απολαύσει την ποιότητα και αγνότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούσαν παλαιότερα οι άνθρωποι.

Η εξέλιξη του ανθρώπου πρέπει να στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες και στις νέες μεθόδους καλλιέργειας αλλά με σεβασμό στην παραδοσιακή διατροφή και στις πρώτες ύλες όπου η Μητέρα Γη δίνει με αγνό τρόπο χωρίς χημικές και τοξικές ουσίες ή άλλες προσμίξεις.

Τα επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα και ο συνδυασμός των ευεργετικών καρπών της φύσης που παράγονται με φυσικό τρόπο και σε ιδανικές συνθήκες θα είναι το ελιξήριο της ζωής.

ελαιόδεντροΟ άφθονος ήλιος, η θάλασσα, το καλό κλίμα, τα σπάνια είδη φυτών, ο παραδοσιακός τρόπος καλλιέργειας και το ανάγλυφο της Ελλάδας είναι οιωνοί για την παραγωγή των πιο ευεργετικών προϊόντων στον κόσμο και αποτελούν τη βάση για το ελιξήριο της ζωής.

Η ποικιλία της ελληνικής φύσης είναι από τις πιο πλούσιες στον κόσμο και κρύβει έναν αστείρευτο διατροφικό θησαυρό.

Η GREEK ELIXIR στόχο έχει να αναδείξει τους θησαυρούς αυτούς μέσα από μια διαδικασία τυποποίησης σε ειδικές συσκευασίες που προστατεύουν την πολύτιμη αξία των προϊόντων επηρεασμένοι από την αισθητική της ελληνικής παράδοσης.

Νιώσε την ελληνική φύση και θα αισθανθείς κάθε μεγαλείο.

beesΕξέλιξη

Συνεχώς θα προσθέτουμε νέους κωδικούς και νέα προϊόντα για κυκλοφορία, αφού πρώτα έχουμε κάνει έρευνα και αυστηρό έλεγχο ποιότητας.

Τα εργαστήρια τυποποίησης των προϊόντων μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά παραγωγής και συσκευασίας.

Ιδέες

Οι συσκευασίες ελαιολάδου και μελιού είναι πολύ καλές ιδέες για να τα προσφέρει κάποιος ως δώρα είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό περιβάλλον.

Σχεδιασμός

Σε συνεργασία με τους καλύτερους σχεδιαστές συσκευασίας δημιουργήσαμε πρωτότυπα σχέδια όπου κυριαρχούν αρχαιοελληνικές γραμμές και χρώματα σε μοντέρνα έκδοση.